Моніторинг інвестиційних процесів у сільській місцевості - Кісіль, М.І. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті запропоновано систему макроекономічного моніторингу інвестиційних процесів на сільських територіях, яка передбачає відстеження системних змін у цих процесах, виконання інвестиційних завдань бюджетних програм і заходів щодо створення сприятливих умов залучення інвестицій у розвиток сільських територій. Ключові слова: інвестиції, сільські території, моніторинг, інвестиційні завдання програми, залучення інвестицій.