Сучасні тенденції розвитку міжнародних торговельно-економічних відносин - Горянська, Т.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті визначено і обґрунтовано сучасні тенденції розвитку міжнародних торгівельно-економічних відносин. Проаналізовано основні макроекономічні показники США, Японії, країн-членів ЄС, країн, що розвиваються, їх зміну в процесі глобалізації і в період економічної кризи. Ключові слова: торгівля, економічні відносини, макроекономічні показники, США, Японія, ЄС, економічна криза.