Реструктуризація на основі інноваційної діяльності підприємств - Гаращук, О.В.; Матієнко, В.М.; Щукін, О.І. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
В статті розглядається процес реструктуризації підприємств на основі венчурного фінансування як один з найефективніших інструментів розвитку інноваційної діяльності. Ключові слова: реструктуризація, інноваційна діяльність, венчурне фінансування, ринок венчурного капіталу, фонди венчурного капіталу.