Управління інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємства - Задніпрянна, Т.С. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Проаналізовано стан розвитку інноваційно-інвестиційних процесів в Україні. Запропонований комплекс заходів, спрямованих на активізацію та більш ефективне управління інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємств. Визначено напрями вдосконалення управління інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємств на державному рівні. Ключові слова: Інновації, інвестиції, управління, інноваційно-інвестиційна діяльність, підприємство.