Інновації в управлінській діяльності вищого навчального закладу - Казарінова, Н.Л. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У роботі розглянуто питання застосування сучасних концепцій менеджменту в управлінській діяльності вищого навчального закладу (ВНЗ) на основі інновацій, що надають інформаційні технології і системи. Розглянуто бізнес-процеси одного з напрямків роботи ВНЗ, пов’язаного з прийомом документів від абітурієнтів і зарахуванням їх до складу студентів. Ключові слова: менеджмент, реінжиніринг, вищий навчальний заклад, приймальна комісія, абітурієнт, студент, ефективність систем управління.