Обґрунтування напрямів технічного переозброєння вугледобувних шахт Донбасу на основі аналізу їх виробничих можливостей - Кучер, А.Т.; Кучер, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Обґрунтовано необхідність вдосконалення інвестиційних методів планування на вугледобувних підприємствах. Представлено методику планування інвестиційного проекту по технічному переозброєнню виробництва та підготовки нових виїмкових полів до експлуатації. Ключові слова: шахта, переоснащення, виробнича потужність, відтворення гірничих робіт, чиста додана вартість, інвестиційний проект, очисні вибої.