Комплексная оценка развития малого бизнеса Донецкой области - Юрина, Н.А. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Стаття присвячена проведенню комплексної оцінки розвитку малого бізнесу Донецької області. Для кожної території визначені багатомірні середні, й на цій основі визначені інтегральні коефіцієнти розвитку, проведена ранжировка. Також виявлені фактори, що визначають рівень розвитку малого бізнесу області. Проведено рейтинг видів економічної діяльності, у яких здійснюють діяльність малі підприємства. Ключові слова: підприємства малого бізнесу, комплексна оцінка, багатомірна середня, інтегральний коефіцієнт розвитку, рівень розвитку.