Грошово-кредитна система Сполучених Штатів Америки - Кодацький, В.П. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглядаються проблеми функціонування грошово-кредитної системи Сполучених Штатів Америки — однієї з найбільш розвинених країн світу. Ключові слова: центральний банк, комерційні банки, небанківські кредитні установи, грошова одиниця, грошово-кредитна система.