Новинки наукових видань (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Інформація про видання: Огляд діяльності системи соціального захисту в Австрії (за матеріалами Федерального Міністерства соціальних справ та захисту споживачів Австрії). Наукова ред. Мельника С. В. Переклад із англійської мови. — Луганськ: ДУ НДІ СТВ. — 2010. — 72 с.; Мельник С. В. Економіко-інвестиційні особливості регіонального розвитку України та Швеції. — Луганськ. ДУ НД1 СТВ. — 2010. — 53 с.