Идентификация и значение факторов риска и антириска болезней системы кровообращения - Ищейкина, Ю.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2009)
Работа присвячена вивченню факторів ризику і антиризику хвороб системи кровообігу серед населення Україны. Ідентифіковані ключові детермінанти сердцево-судинної патології екологічного, соціально економічного, професійного, аліментарного характеру.