Маркетингова діяльність закладів охорони здоров’я в умовах реформування галузі - Артюхіна, М.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Здоров’я нації — базовий чинник стратегічного розвитку держави. Стан здоров’я українців є незадовільним, тому пріоритетною у державі стає програма реформування медичної галузі. У статті проаналізовано з позицій маркетингу заходи, що плануються у зв’язку з упровадженням реформи. Розглянуті сегментація ринку та комплекс маркетингу медичних установ. Ключові слова: заклад охорони здоров’я, маркетинг медичних послуг.