Врахування чинників опору інноваційному розвитку процесів створення цінності на підприємстві - Безгін, К.С. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті проведено аналіз чинників опору інноваційному розвитку процесів створення цінності в економіці України, за результатами якого запропоновано розрізняти ендогенні та екзогенні чинники опору. Ключові слова: інновації, опір, процес створення цінності.