Система категорий, связанных с управлением инновационным потенциалом предприятия - Ульяницкая, Н.С. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті визначено поняття „управління інноваційним потенціалом”, а також проведене уточнення категорії „інновація”. Ключові слова: потенціал, інновації, підприємництво.