Особенности инвестиционно-инновационного развития экономики Украины - Величко, А.В.; Лященко, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті досліджено особливості формування національної інноваційної системи України, проаналізовано динаміку та закономірності розвитку вітчизняних інвестицій, визначено основні пріоритети інвестиційно-інноваційної політики та запропоновано рекомендації щодо оптимізації державних інвестицій у відтворювальному процесі. Ключові слова: інноваційна система, інвестиційна активність, інноваційна активність, бюджетна та структурна політика держави, власні джерела фінансування.