Финансирование внедрения энергосберегающих технологий как стратегическое направление развития регионов Украины - Окаряченко, А.П. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті досліджено перспективи використання альтернативних видів енергії, визначено умови фінансування їх використання в промисловості та розглянуто проекти законодавства, які допомагають розвивати та контролювати процес їх впровадження. Ключові слова: альтернативні джерела енергії, енергетика, фінансування, законодавство.