Вплив рівня доларизації економіки України на стан валютного ринку - Манжос, С.Б.; Носенко, М.С. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто економічну сутність, види, причини та рівень доларизації економіки України, визначено її вплив на валютного ринку та проаналізовані можливі шляхи нівелювання впливу чинників, що породжують доларизацію економіки України. Ключові слова: доларизація, офіційна доларизація, напівофіційна доларизація, неофіційна доларизація, валютний ринок, валютний курс, стабілізаційна політика.