Податкові аспекти теорії суспільного вибору - Гурнак, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Розглянуті податкові аспекти теорії суспільного вибору. Досліджено вплив політичних факторів на розвиток податкової системи. Проведено аналіз суперечностей, що виникли у ході податкової реформи в Україні і визначено напрями їх подолання. Ключові слова: оподаткування, податкова система, податкова реформа, теорія суспільного вибору.