Комплексный подход к управлению территориями на основе регионального маркетинга - Чернов, В.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуті теоретичні і практичні питання впровадження регіонального маркетингу, як найбільш ефективного інструменту позиціювання регіону і підвищення його конкурентоспроможності. Упровадження нових та ефективних способів управління територією дозволяє не лише в значній мірі провести модернізацію певного регіону, але й створити передумови для стійкого зростання, і певної галузі, і регіону в цілому. Ключові слова: регіональний маркетинг, проект, методи управління, ефективність, конкурентоспроможність.