Рецензія на колективну монографію „Структурні реформи економіки: світовий досвід, інститути, стратегії для України” - Булєєв, І.П. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
«Структурні реформи економіки: світовий досвід, інститути, стратегії для України» (Тернопіль; Донецьк: Екон. думка ТНЕУ, 2011. – 848 с.).