Диверсифікація як один із шляхів підвищення ефективності діяльності підприємств у сучасних умовах - Скоробогатов, М.М.; Куцерубова, О.І. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто основні причини, види і шляхи підвищення ефективності диверсифікації діяльності підприємства. Досліджені перспективи та проблеми, пов’язані зі своєчасністю диверсифікації окремих галузей та економіки держави. Ключові слова: диверсифікація, стратегія, ефективність розвитку, діяльність підприємства, маркетингові стратегії.