Проблеми акцизного оподаткування в Україні - Боровик, П.М.; Ладиженська, В.О. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто сучасні проблеми оподаткування виробництва і обігу підакцизних товарів в Україні та запропоновано напрями його вдосконалення, що базуються на посиленні фіскального потенціалу та зростанні регулюючих властивостей акцизу. Ключові слова: Акцизний збір, податкове адміністрування, підакцизні товари, акцизний податок, Податковий Кодекс України.