Податкові ризики підприємствав умовах глобалізації - Седих, О.І. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто поняття податкових ризиків підприємства у порівнянні з поняттям податкових ризиків держави, досліджено різновиди податкових ризиків підприємств, запропоновано нові підходи до класифікації податкових ризиків підприємства, проаналізовано актуальні проблеми в сфері податкових ризиків підприємств та запропоновано шляхи підвищення ефективності прогнозування та оптимізації податкових ризиків підприємств. Ключові слова: податковий ризик, податкові ризики підприємства, податкові ризики держави, податкові ризики платника, класифікація податкових ризиків.