Удосконалення механізму аналізу та планування маркетингової діяльності підприємства - Северинова, Ю.М. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті досліджено сутність аналізу, планування та контролю маркетингової діяльності підприємства, оцінено вплив дослідження ринку та його елементів, розробку та планування асортименту, формування попиту та стимулювання збуту, проаналізовано аналіз, планування, контроль та організацію маркетингової діяльності підприємства, розкрито сутність і зміст аналізу, планування та контролю маркетингової діяльності підприємства, запропоновані механізми здійснення маркетингових заходів на підприємстві. Ключові слова: маркетинг, маркетингова діяльність підприємства, управління маркетингу, планування, контроль, аналіз, ринок, сегментування, позиціонування ринку, маркетингові дослідження, споживачі.