Основні поняття стійкості економічного розвитку - Мірошніченко, Т.С. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті проводиться дослідження поняття „стійкій розвиток”, його походження, визначення сутності та структури. Розглядається стійкість як основа стабільності стану підприємства, її види та фактори. Ключові слова: поняття стійкості, економічний розвиток, стабільний стан підприємства, види та фактори.