Формування конкурентної стратегії високотехнологічного підприємства - Прищепа, Н.П.; Прищепа, Ю.М. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто актуальні проблеми формування конкурентної стратегії сучасного високотехнологічного підприємства та запропоновано узагальнену модель управління високотехнологічним підприємством, що, на думку авторів, допоможе сформувати його конкурентну стратегію. Ключові слова: бізнес, високотехнологічне підприємство, конкуренція, стратегія, управління.