Сучасні проблеми розвитку маркетингового управління енергозбереженням в Україні - Косов, О.І. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті досліджено механізми реалізації комплексу маркетингового управління енергосбереження, описано для реалізації яких проектів енергоощадливості вони використовуються та наведено декілька прикладів ефективного застосування цих проектів у світовій практиці, встановлена необхідність спостереження за трендом енергоспоживання та потенціалом енергозбереження, забезпечення широкого доступу до інформації щодо політики енергоефективності. Ключові слова: маркетингове управління, енергоефективність, енергетична безпека.