Ресурсне забезпечення системи управління економічною безпекою підприємств АПК - Дюбо, О.М. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто поняття та структура ресурсного забезпечення системи управління економічною безпекою підприємств АПК в умовах невизначеності та ризику конкурентного середовища. Визначено основні етапи процесу розробки та реалізації стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства з урахуванням ресурсного забезпечення, а також можливі альтернати дії за різних рівнів ресурсного потенціалу підприємства. Ключові слова: продовольча безпека, економічна безпека підприємства, ресурсний потенціал, ресурсне забезпечення, структура ресурсного забезпечення.