Основні елементи інноваційного потенціалу - Фірсова, С.М.; Чеботар, С.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто основні поняття інноваційного потенціалу як системного показника, що характеризує рівень ефективності управління підприємством у реалізації стратегії інноваційного розвитку. Ключові слова: інноваційна теорія, інноваційний потенціал, інноваційний розвиток, управління підприємством, інноваційні можливості, рівень ефективності управління.