Застосування інформаційно-комунікаційних технологій у процесі підготовки фахівців економічного профілю - Птахіна, О.М. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті визначені інформаційно-комунікаційні технології, які необхідно враховувати під час застосування дистанційного навчання. Останнім часом досягненням сучасної освіти стало активне застосування дистанційного навчання для отримання навчальної інформації. Взаємодію в електронному середовищі розуміємо як спільну діяльність суб’єктів освітнього процесу, що передбачає взаємообмін професійною інформацією засобами комунікації. Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології, дистанційне навчання.