Risk Management of Leasing Company - Saenko, O.A. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто питання настання ризиків, їх форми та можливі напрямки нейтралізації втрат на результати діяльності лізингової компанії. Ключові слова: лізинг, ризики, лізингова компанія, управління ризиками.