Петро Павлович Овдієнко - Дудченко, Г. (Ніжинська старовина, 2010)
11 вересня 2009 р. викладачі та студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя були глибоко вражені раптовою трагічною загибеллю доцента кафедри історії України Петра Павловича Овдієнка. (Текст некрологу Г. Дудченка (Ніжин).)