Відкриття польського меморіалу на старому Католицькому кладовищі в Ніжині - Зозуля, С. (Ніжинська старовина, 2011)
У повідомленні інформується про встановлення й урочисте відкриття в Ніжині на місця решток однієї з найдавніших некрополістичних пам’яток міста – Католицького кладовища меморіального знаку. Також стисло розповідається про основні етапи дослідження історії цієї пам’ятки.