Феодосій Спаський: ніжинський період біографії - Луняк, Є. (Ніжинська старовина, 2011)
У статті розглянуто життя й діяльність відомого дослідника церкви Феодосія Спаського (1897–1979). Особлива увага звертається на доеміграційний (ніжинський) період його біографії.