Профспілка сільськогосподарських робітників Ніжинщини в 1920—1931 роках - Кондрашов, В. (Ніжинська старовина, 2011)
У статті розглядаються основні напрямки діяльності профспілки сільськогосподарських робітників на Ніжинщині в 20-х роках XX ст., які визначалися суспільно-політичною ситуацією в країні.