Діяльність Чернігівського магістрату в сфері благоустрою міста - Доманова, Г. (Сiверянський лiтопис, 2010)
Стаття присвячена діяльності Чернігівського магістрату в сфері забезпечення системи благоустрою міста, нагляду за санітарним станом, правопорядком, організації протипожежної охорони в Чернігові.