Роль та місце нестероїдних антиандрогенів у лікуванні при розповсюдженому раку передміхурової залози (Онкологія, 2006)
Проведено аналіз методів гормонотерапії хворих на рак передміхурової залози та різних методик застосування нестероїдних антиандрогенів.