Ефективність застосування селективної рентгеноендоваскулярної внутрішньоартеріальної поліхіміотерапії при лікуванні хворих на рак молочної залози - Скляр, С.Ю. (Онкологія, 2006)
Резюме. Проаналізовано результати неоад’ювантного застосування селективної рентгеноендоваскулярної внутрішньоартеріальної поліхіміотерапії (рВАПХТ) при лікуванні хворих з місцево-поширеним раком молочної залози (МП РМЗ). Встановлено, що застосування рВАПХТ супроводжувалося вираженим об’єктивним ефектом і достовірно покращувало віддалені результати комплексного лікування порівняно з групою хворих, які отримували неоад’ювантну променеву терапію у режимі дрібного фракціонування (СВД 40–45 Гр).