Особливості та клінічне значення молекулярно-біологічного виявлення окультних метастазів у регіонарних лімфовузлах хворих на рак підшлункової залози - Земсков, С.В. (Онкологія, 2005)
Резюме. Проаналізовано результати досліджень, присвячених вивченню клінічної значущості молекулярно-біологічного виявлення поодиноких ракових клітин у регіонарних лімфовузлах хворих на рак голівки підшлункової залози (стадія N0M0) за наявністю мутації онкогена KRAS та експресії мРНК цитокератину-20. Висвітлено методику збору біоматеріалу для цього дослідження за допомогою полімеразної ланцюгової реакції та прогностичну цінність результатів останньої порівняно з рутинним гістологічним дослідженням.