Досвід використання препарату фарестон® (тореміфен) для профілактики прогресування раку нирки у пацієнтів після нефректомії - Артищук, В.М.; Попович, С.І.; Артищук, О.М.; Тарчинець, М.В.; Артищук, М.Ф. (Онкологія, 2005)
Резюме. Викладено результати застосування препарату Фарестон (тореміфен, «Оріон Корпорейшн», Фінляндія) з метою профілактики прогресування захворювання в 11 пацієнтів, яким виконали радикальну операцію з приводу раку нирки. За час спостереження (від 1 до 3 років) у жодного з пацієнтів прогресування процесу не виявлено. Підкреслюється доцільність продовження досліджень у цьому напрямку.