Листування Михайла Коцюбинського з відомими українськими діячами наприкінці XIX – на початку XX століть - Бардаш, О. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті вміщене листування М. Коцюбинського з відомими українськими діячами – Л. Українкою, В. Винниченком, М. Могилянським, О. Куліш. З цих листів дізнаємося про розвиток української культури наприкінці XIX – на початку XX століть.