З історії Чернігівської Іллінської друкарні: матеріали до видання "Собрания поучений на все воскресные и праздничные дни" 1778 р. - Тарасенко, О. (Сiверянський лiтопис, 2010)
Стаття присвячена діяльності Чернігівської Іллінської друкарні в 70-х рр. ХVIII ст. У додатку надруковані документи, які висвітлюють історію підготовки й публікації в Чернігові 1778 р. твору «Собрание поучений на все воскресные и праздничные дни».