Історико-архітектурний потенціал як основа розвитку Чернігова - Ходарченко, Н. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті розкрито історико-архітектурний потенціал міста Чернігова, ступінь наукової розробки даної теми, висвітлено значення історико-архітектурної та культурної спадщини для подальшого розвитку міста.