Диалектика понятийного аппарата конкурентоспособности предприятий в исследовании рефлексивного ее управления - Мальчик, М.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Проведено аналіз категорії "конкуренто-спроможність підприємства", який показав, що це величина непостійна і відносна. Подано рекомендації щодо застосування спеціальних підходів в управлінні конкурентоспроможністю підприємства. Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства, господарюючі суб'єкти, рефлексивне управління.