Историография разработки межотраслевых балансов общественного производства - Иванов, Е.Т. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розкрито методологію розробки міжгалузевих балансів суспільного виробництва в історичному аспекті, описано особливості формування міжгалузевих балансів на різних етапах становлення економічної науки, визначено основні напрями подальшого розвитку балансового методу аналізу в економіці. Ключові слова: історіографія, міжгалузеві баланси, суспільне виробництво, балансовий метод аналізу.