Реструктуризація підприємств в умовах трансформації економіки України - Свечкіна, А.Л.; Коршуневська, Г.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто динаміку фінансового стану підприємств України за галузями та необхідність їх фінансового оздоровлення. Проаналізовано механізм та основні варіанти проведення реструктуризації, на прикладах визначено специфічні особливості реструктуризації підприємств різних галузей. Ключові слова: реструктуризація, трансформація, структурні перетворення, фінансові результати, управління, перепрофілювання.