Основные направления решения проблем энергоемкости продукции металлургических предприятий Украины - Поклонский, Ф.Е.; Ращупкина, В.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто проблеми енергоємності металургійного виробництва, підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів на основі альтернативних процесів удосконалення існуючих технологій. Ключові слова: енергоємність продукції, металургійні підприємства, енергетичні ресурси, проблеми.