Теоретическая парадигма потенциала развития промышленного предприятия - Лепа, Р.Н.; Цопа, Н.В.; Гончаренко, М.Ф. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто становлення потенціалу розвитку промислового підприємства. Уточнено його зміст на основі вивчення економічного потенціалу. Проведено структуризацію і наповнення функціональним змістом поняття «потенціал розвитку» промислового підприємства з метою подальшої його оцінки на практиці. Ключові слова: потенціал, економічний потенціал, потенціал розвитку, промислове підприємство.