Модель оцінки ефективності праці персоналу на енергетичних підприємствах - Костін, Ю.Д.; Ущаповський, К.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Представлена розробка моделі оцінки ефективності праці для різних категорій персоналу енергетичних підприємств з урахуванням підходу до визначення компетенцій і функціональних обов’язків персоналу, їх розвитку та вдосконалення при забезпеченні бізнес-процесів і підвищенні ефективності діяльності підприємства в цілому. Ключові слова: модель, оцінка ефективності праці, персонал, енергетичні підприємства, бізнес-процеси.