Государственная поддержка угольной промышленности: макроэкономические аспекты - Амоша, А.И.; Владыченко, А.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто проблему державної підтримки національної вугільної галузі. Підтримка вуглевидобутку з боку держави повинна вирішувати проблеми забезпечення збалансованості економіки, енергетичної безпеки і зниження соціального навантаження в регіонах. Ключові слова: економіка, держава, промислове виробництво, вуглевидобуток.