Організація безпеки онлайнового електронного бізнесу - Васильєва, Н.Ф.; Гінкул, А.С.; Кавура, В.Л. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Визначено поняття організації безпеки онлайнового електронного бізнесу, завдання та стратегію (відповідно до основних напрямів захисту бізнес-процесів) суб’єктів господарювання, які мають намір застосувати нові форми ведення бізнесу, що буде сприяти укріпленню їх економічної безпеки. Ключові слова: онлайновий електронний бізнес, безпека, захист, інформаційно-телекомунікаційні технології, електронні інформаційні ресурси, електронні платіжні системи